lördag 15 augusti 2009

Fredagsmys!


Igår vad det fredag och då var det alltså dags för fredagsmys. Vi åt en lättare middag klockan fem och vid sex kom kompisarna över och vi styrde våra steg mot minigolfbanan! Jag sopade banan med dem alla! Fick 66 poäng totalt, vilket är rekord för mig här i Skövde.

Sen kom vi hem till oss och tände grillen med en massa torra kvistar och gräs. Skapade grillpinnar och grillade korv och mashmallows. Det var gott, trevlig och mysigt. Vi skrattade massor och pratade. Killarna blev knäppa och blev återigen 3 år gamla och brände svampar och marsmallows.

Efteråt blev det en form av princesstårta med någon päronfyllning och så såg vi på film. Jag var nära att somna ibland under filmens gång och kompisarna gick hem trötta efteråt. Det var en mysig och fin dag.

Igår blev jag även klar med den sista sommarkursen och postade arbetena så nu är det bara två tentor som är kvar sen väntar Grekland. Men innan dess ska vi hinna börja skolan. Det blir spännande! Och så är Matfestivalen precis dagarna innan vi åker. Det slutar faktiskt den 29:e.

Nu regnar det utomhus men om två veckor äter vi kanske middag på en fin grekisk restaurang och stosar runt i Naxos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar